Er was een probleem met het laden van de reacties.

Server opnieuw installeren

Support Portal  »  Informatie  »  Bekijkt artikel

Printen
Wilt u uw VPS of dedicated server opnieuw laten instellen, dan kunt u een ticket openen voor onze servicedesk.

Een medewerker zal uw ticket zo snel mogelijk doorzetten naar onze datacenter engineer die de installatie voor u start.

Let op!
Houd er rekening mee dat zodra de installatie wordt gestart, alle gegevens van uw server worden verwijderd!

Om u zo snel mogelijk op gang te krijgen vragen we u in de ticket te benoemen welk OS u wilt laten installeren.

De gemiddelde doorloop tijd van herinstallaties is gemiddeld 1 uur.

Deel via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.

On-Premise Help Desk Software by SupportPal
© Fire-Enterprise