Er was een probleem met het laden van de reacties.

Aankomende wijzigingen in onze openingstijden

Support Portal  »  Aankondigingen  »  Bekijkt artikel

  Printen
Beste gewaardeerde klanten,

We willen u op de hoogte brengen van enkele aankomende wijzigingen in onze openingstijden, die van invloed zijn op de beschikbaarheid van onze diensten. We begrijpen hoe belangrijk het is om flexibele toegang tot onze services te hebben, en we willen ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van deze veranderingen.
Met ingang van 01-10-2023, zullen onze openingstijden worden aangepast. Momenteel zijn we geopend van 13:00 tot 23:30, maar vanaf 01-10-2023 zullen onze openingstijden verschuiven naar 09:30 tot 18:30. Dit stelt ons in staat om onze diensten op een effici├źntere en effectievere manier aan te bieden, en het stelt ons in staat om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

We begrijpen dat sommige klanten specifieke afspraken hebben op basis van Service Level Agreements (SLA's). Voor deze klanten willen we benadrukken dat we extra aandacht besteden aan het minimaliseren van eventuele verstoringen. Klanten met een SLA zullen binnenkort een afzonderlijke e-mail ontvangen met meer gedetailleerde informatie over hoe deze wijzigingen van invloed kunnen zijn op hun beschikbare servicevensters.

Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en ondersteuning blijft onveranderd. We geloven dat deze aanpassingen aan onze openingstijden ons in staat zullen stellen om u nog beter van dienst te zijn.

We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om u te bedanken voor uw voortdurende steun en zakelijke partnerschap. Als u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot deze wijzigingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] onze website of via 088-3035100.

We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen en samen te werken aan succesvolle zakelijke relaties in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Team Fire-Enterprise

Deel via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.

On-Premise Help Desk Software by SupportPal
© Fire-Enterprise