Er was een probleem met het laden van de reacties.

Fire-Enterprise en Microsoft Azure slaan handen ineen voor geoptimaliseerde Remote Workplace-ervaring

Support Portal  »  Aankondigingen  »  Bekijkt artikel

  Printen
We zijn verheugd om aan te kondigen dat Fire-Enterprise vanaf 1 september 2023 een strategische samenwerking aangaat met Microsoft Azure om onze Remote Workplace-diensten naar een nieuw niveau van uitmuntendheid te tillen. Deze opwindende samenwerking zal ons in staat stellen om onze klanten een nog betere en gevarieerdere ervaring te bieden, met verbeterde opties voor PC-specificaties en vereenvoudigde toegang tot ons platform.

Deze nieuwe samenwerking zal Fire-Enterprise in staat stellen om een uitgebreide reeks PC-specificaties aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten die gebruik maken van onze Remote Workplace-diensten. We begrijpen dat elke organisatie en individuele gebruiker unieke behoeften heeft, en daarom willen we de flexibiliteit bieden om de beste configuraties te kiezen die passen bij die behoeften, variërend van prestatie-intensieve taken tot dagelijkse werkzaamheden.

Een opvallende verbetering die voortkomt uit deze samenwerking is de vereenvoudigde inlogervaring. We hebben geluisterd naar de feedback van onze gebruikers en hebben nauw samengewerkt met het team van Microsoft Azure om het inlogproces naadloos en intuïtief te maken. Dit betekent dat u sneller en gemakkelijker toegang krijgt tot ons Remote Workplace-platform, waardoor uw productiviteit en gebruikersgemak worden verbeterd.

Boyke van Vugt, onze CEO, benadrukte het belang van deze samenwerking: "Bij Fire-Enterprise streven we er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Door samen te werken met Microsoft Azure kunnen we innovatieve oplossingen leveren die de manier waarop mensen werken transformeren."

We begrijpen dat u mogelijk meer details en specifieke informatie wilt, en we beloven dat we binnenkort met meer gedetailleerde updates zullen komen. Onze gezamenlijke teams werken hard om ervoor te zorgen dat de overgang naar deze verbeterde ervaring soepel en naadloos verloopt.

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze gewaardeerde klanten te bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen met Microsoft Azure kijken we uit naar een opwindende toekomst waarin we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Deel via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.

On-Premise Help Desk Software by SupportPal
© Fire-Enterprise